Vi på Furniture Farm har ambitionen att alltid ge dig högsta service, och därför arbetar vi efter nedanstående köpvillkor.

Vid frågor kontakta oss på kontakt@furniturefarm.se.

Priser

Alla priser är i SEK inkl moms. Priset som gäller är det som är angivit den dag du gör din beställning. Fraktkostnader redovisas innan du bekräftar köpet.

Beställning

Alla beställningar sker via denna butik på Internet. Vi kan inte ta emot beställningar via telefon, fax eller vanlig e-post. 

Tillverkning

Alla möbler vi har i vårt sortiment har vi designat och tillverkat själva. Vi har inga återförsäljare. Du hittar bara dessa möbler här.

Betalning

Vi samarbetar med Klarna som sköter alla våra olika betalningssätt. Ni kan läsa mer hos Klarna

Fraktavgift

Lägg varan i kundkorgen så ser du fraktavgiften direkt.

Hemleverans: Levereras sker till din dörr eller trappuppgång. Du blir aviserad via telefon innan paketet anländer. Det är tunga paket vi levererar, se därför gärna till att ni är flera som kan hjälpas åt att bära in möbeln. Chauffören kan tyvärr i det flesta fallen inte hjälpa er.

Transportskada

Om ni vid mottagandet upptäcker att emballaget är transportskadad, ska ni se till att detta blir noterat på fraktsedeln som chauffören har med sig. Detta är mycket viktigt för att styrka att inte ni själva har skadat emballaget. Ni ska sedan omedelbart anmäla detta till oss gärna via mail så vi får anmälan dokumenterad.

Reklamation

Om en vara är felaktig, defekt eller felexpedierad, var vänlig kontakta oss på kontakt@furniturefarm.se för vidare instruktioner. Felaktig eller skadad vara ska reklameras inom 14 dagar. Vid återsändelse av en felaktig eller skadad vara står Furniture Farm för frakten och eventuell ersättningsleverans. Varan ska återsändas väl emballerad och i originalförpackning med bifogad beskrivning av felaktigheten. Om varan skadas eller kommer bort då du återsänder den är du betalningsansvarig.

Ångerrätt

Furniture Farm tillämpar distansavtalslagen vilket innebär att du kan ångra ditt köp inom 14 dagar från mottagandet, utan att ange någon anledning. Varan måste returneras i oanvänt skick och originalförpackning. Kontakta oss på kontakt@furniturefarm.se för vidare instruktioner. Köpesumman återbetalas i sin helhet senast 30 dagar efter det att vi har återfått varan. Furniture farm står för returfrakten. Retur får inte ske som postförskott eller efterkrav.

Skydd av personuppgifter

I samband med registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet endast i syfte för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta i så fall vår kundservice . Vi försäkrar även att vi inte kommer sälja eller överlåta några personuppgifter.

Under 2018 ersätts PUL av GDPR som är nya dataskyddsregler som gäller inom hela EU. Eftersom vi inte lämnar ut uppgifter till tredje part innebär detta inte någon direkt skillnad mot PUL vad gäller behandling av din information eller vår relation till dig som kund. 

Leveranstid

Leveranstiden för icke lagerförda produkter är 2 till 3 veckor. Med leveranstid menas när vi skickar möbeln från oss.

Leverans till utlandet

I dagsläget levererar vi bara till Sverige. 

Force Majeure

Furniture Farm är befriad från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse i detta avtal om underlåtenheten har sin grund i befriande omständigheter enligt nedan och omständigheten försvårar, förhindrar eller försenar fullgörandet.

Såsom befriande omständighet ska anses vara bl. a myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, strejk, brand eller översvämning, sabotage eller olyckshändelse av större omfattning. I force majeure ingår också myndigheters beslut som påverkar marknad och produkter negativt, t ex restriktioner, varningar, försäljningsförbud etc. 

Övrigt

Furniture Farm reserverar sig för eventuella skrivfel och ändringar av tekniska data som är utanför vår kontroll.