Att byta ut sina köksluckor till nya måttanpassade luckor behöver inte vara en dyr historia. Ofta är det mer prisvärt med nya luckor än att lacka om. Vi tillverkar köksluckor i fukttrög MDF som sedan lackas med syrahärdad tvåkomponentslack i valfri kulör. 

Nedan ser ni bilder på ett referenskök vi gjort med både stommar, luckor, vitrindel, fläktkåpa mm. 

Vi kan tillverka köksluckor och tillbehör så som täcksidor, socklar, specialstommar,  bänkskiva mm. Om du vill köpa till nya mjukstängande gångjärn så går det också bra. 

Gör så här för att snabbt få en offert på nya köksluckor:

Mät luckorna och lådfronterna. Skriv bredd först sedan höjd. Ange måtten i millimeter. 

Skicka måtten till oss via vårt kontaktformulär och skriv om du önskar spegelluckor eller släta luckor samt ev speciakulör. Våra standardkulörer är S0502-Y och S0500-N.

Om ni sedan bestämmer er för att göra en beställning, så kommer vi behöva lite mer information som placering av gångjärn mm. Samt eventuella tilläggsbeställningar. 

De olika luckorna vi har i dagsläget är släta luckor eller spegelluckor. Skulle ni välja spegelluckor så får ni själv bestämma hur stora speglarna ska vara.

Hör gärna av er om ni har några funderingar, det kostar ingenting. 

Vi tillverkar även kompletta kök. Allt ifrån premiumkök med trästommar, träluckor och trälådor och med platsbyggd look till budgetkök med mdfstommar och mdfluckor med samma look som premium men med ett mer prisvänligt materialval. Bänkskivor, specialbyggda fläktkåpor, och köksöar tillverkar vi naturligtvis också

Kontakta oss