Om furniture farm

Snickare. Pontus Möller & Johannes Berg

 

Hej och Välkommen till furniture farms webshop. Vi är ett svenskt företag med egen design, tillverkning och försäljning av möbler som passar utmärkt i det snyggt inredda hemmet.  Vi har inriktat oss på att  tillverka bland annat tv-bänkar som ni kan inreda vardagsrummet med. Vi kombinerar design med funktion så att tex kabeldragning till en platt-tv blir enkel.

 

Bolaget grundades av Johannes Berg och Pontus Möller, vilka har en lång erfarenhet av både design och möbeltillverkning. Tillverkningen startade i en gammal ladugård och därav namnet.

 

När vi tillverkar möbler så använder vi oss av moderna och precisa verktyg, allt för att ni ska få en så perfekt möbel som möjligt. Det material vi använder oss mestadels av är MDF (Medium Density Fibreboard) vilket är en hård träfiberskiva av 100% barrträ. Vid lackering används lackfärg som ger slät yta med hög finish och slitstark yta.

Alla möbler som säljs via furniture farm är designade och tillverkade av furniture fam och kan endast köpas från oss. Eftersom vi både tillverkar och säljer möblerna kan vi hålla ett lågt pris på unika soffbord och tv-bänkar där man slipper mellanhänder. 

 

Utveckling av nya designmöbler tex soffbord, hyllor och tv-bänkar sker hela tiden och kommer att läggas upp på webshopen efterhand. Vill ni hålla er uppdaterade så skaffa er ett kundkonto hos oss och registera er för nyhetsbrev så skickar vi ut information till er så snart en ny möbel finns för er.

 

Har ni några övriga funderingar så hör gärna av er till oss!

Telefontid mån-Fre 08:00-16:00

 

Registreringsår: 2009

Grundare: Johannes Berg & Pontus Möller

Bolagsform: Handelsbolag

Orgnr: 969743-9504

Vatnr: SE969743950401

Bankgiro: 449-3706

Företagsadress: Furniture farm, Kungsvägen 2E, 932 61 Lövånger

Tel. Johannes Berg: 070-204 15 32

Tel. Pontus Möller: 070-325 98 39

E-mail: kontakt(snabel-a)furniturefarm.se