Tv bänk Surround
  • Tv bänk Surround
  • Tv bänk Surround
  • Tv bänk Surround

Tv-bänk Surround

5 895,00 kr
Inkl. moms

Surround är en perfekt TV-bänk för den som är orolig för att elektroniken blir för varm. Våran luftigaste bänk som dessutom är rätt snygg också med sina rundade sidor.

Kvantitet
Leveranstid ca 2 veckor

  • Hos oss handlar du tryggt via Klarna Hos oss handlar du tryggt via Klarna
  • Alla leveranser sker med Postnord Alla leveranser sker med Postnord
  • Öppet köp och fri returfrakt Öppet köp och fri returfrakt

Tv-bänken Surround är byggd för att dölja alla elektronikprodukter och den luftiga konstruktionen gör att elektroniken ej överhettas. Surround hjälper Er att dölja all teknik och kablar bakom en tygridå. Tyget är tillräckligt tunt för att släppa igenom ir-signaler från t.ex. DVD-spelare, förstärkare och digitalboxar. Det går även bra att ställa en högtalare bakom tyget. Tyget sitter fast upptill och längst ute i kanterna med kardborreband, vilket gör att det lätt går att byta ut. Vid byte av tyg bör det kontrolleras att fjärrkontroller fungerar genom tyget. För att komma åt t.ex. DVD-spelare så lyfter man enkelt tyget uppåt.

Tv-bänken Surround är mycket luftigt byggd för att undvika överhettning av diverse elektriska prylar. Bänken har öppen baksida och luftspalter längs hela botten  för bästa möjliga lufttillförsel. Även de  två medföljande hyllplanen har lufthål för maximal kylning av elektronikprodukter.

Hyllplanen är lösa och flyttbara, vilket gör att det finns möjlighet att inrymma större anläggning som t.ex. stationär dator. Höjd från hyllplan till övre kant på frontöppningen är 22cm. Djupet är 43cm. Då hyllplanen är flyttbara finns det möjlighet att få ett totalt utrymme på ca B 200 x H 40 x D 43.

Tv-bänken levereras monterad förutom benen som ni enkelt sätter fast i förborrade hål.

Fackstorlek: 1st

Bredd: 213 cm

Höjd: 34 cm

Djup: 43 cm

Datablad

Bredd
240 cm
Höjd
55 cm
Djup
45 cm
värikoodi
s0502y puolihimmeä