Mediamöbel Lotus

Ny

Lotus är ritad med inspiration från fronten på just en Lotus Elice konceptbil. Häftig bil och häftig TV-bänk.

Mer detaljer

Leveranstid ca 2 veckor

Klarna Från 295:- /mån

6 395:-

Datablad

Bredd240 cm
Höjd39 cm
Djup40 cm
FärgkodS0502-Y

Mer information

Denna TV-bänk är döljer all teknik och kablar bakom en tygridå. Tyget är tillräckligt tunt för att släppa igenom ir-signaler till t.e.x DVD-spelare, förstärkare och digitalboxar. Vill man ställa en högtalare bakom tyget går det alldeles utmärkt. Tyget sitter fast upptill och  ute i kanterna med karborrsband och ni kan därför utan problem byta ut tyget och då få en helt ny möbel. Ett mönstrat tyg såsom Marimekko ändrar utseendet på TV-bänken rätt markant, men ska ni byta tyg så tänk på att kontrollera att era fjärrkontroller fungerar genom tyget innan. För att komma åt tex DVD-spelaren så lyfter man enkelt tyget uppåt.

Insidan av möbeln är ett enda stort utrymme så det är bara fylla upp med era prylar. Höjden i facket är 30cm. Den öppna baksidan sörjer för en god ventilation och underlättar kabeldragning. TV-bänken har även en infräsning på ovansidan i mitten så att kablar mellan TV och tex DVD-spelare kan dras och ni kan ändå ställa in bänken helt mot väggen.

TV-bänken levereras till er färdigmonterad så det är bara packa upp och ställa den på plats på en gång.

Fackstorlek: 1st med höjd på 30cm och en totallängd av ca 235cm. Facket avsmalnar liksom TV-bänken till 20cm längst ute i kanterna.